Massage i aalborg fodmassage

massage i aalborg fodmassage

Fiskespa og 10 minutters fodmassage for en person. En behandling, som kombinerer fiskenes peeling med en skøn, afslappende massage af fødderne. Giv dig selv en bedre hverdag med massage der virker afstressende, lindre ryg, skulder og nakke smerter. VIDA klinik tilbyder forskellige massageformer for krop og sjæl til dig. VIDA er spansk og betyder livet. Hos VIDA værdsætter vi at forskønne livet. Stress af - Kom forbi og bliv forkælet. Ansigtsbehandlinger | Krop & Massage | Hårfjerning | Bryn & Vipper | Make-up | Hænder & Fødder..

Sex i sønderjylland sex i vejle

Alt sammen fordi jeg ønsker at gøre en forskel. Du modtager det inden for et minut, og kan let selv printe det ud.

massage i aalborg fodmassage

Giv dig selv en bedre hverdag med massage der virker afstressende, lindre ryg, skulder og nakke smerter. VIDA klinik tilbyder forskellige massageformer for krop og sjæl til dig. Fiskespa og 10 minutters fodmassage for en person. En behandling, som kombinerer fiskenes peeling med en skøn, afslappende massage af fødderne. Fodmassage betragtes almindeligvis som en del af den almindelige kropsmassage. Jeg arbejder hovedsageligt med fodmassage som terapiform, der kan benyttes ved mange forskellige lejligheder, space-merlin.eu:Ømme fødder af at stå op hele dagen/ løbe/gå/træne. Afslappende terapiform inden space-merlin.eu eksamen / sportspræstationer...

Ring og bestil en tid i dag. Idet jeg har rygende travlt i min klinik, er det nødvendigt med tidsbestilling i forbindelse med en behandling, uanset om der er tale om hel- eller delbehandlinger. Dermolissage Silkpeel Med Dermolissage Sex slagelse german sex slibes huden skånsomt med en fin diamant, og undervejs indsluses. Du skal have JavaScript massage i aalborg fodmassage for at vise den. Massagen kan tilrette ligges hvis du har særlige ønsker og behov. Lindholmsvej 67 Nørresundby. Alt sammen ud fra et Holistisk menneskesyn, hvilket betyder "det hele menneske". Massagen bruges også forebyggende og er et godt supplement til din daglige træning uanset om det gælder træning i træningscenter, sportsforening eller gåture. Dette kombineret med høj faglig dygtighed og produkter af høj kvalitet skaber de bedste resultater for dig. Vi lægger stor vægt på at vores kunder får en personlig service i afslappede omgivelser. Kropsmassage Hot Stone massage Ryg- nakke- og skuldermassage. Det kan ligeledes være i forbindelse med hårfjerning på underbenet, således du får en mere komplet oplevelse fyldt med selvforkælelse. Ønsker du alternativ behandling af høj faglig kvalitet, veluddannet, ansvarsbevidst og en erfaren terapeut, så vælg Klinik Chiron. Jeg masserer både mænd og kvinder samt unge og ældre, og du kan altid være sikker på en seriøs og kyndig behandling som min klient. Klipning af negle, beskæring af hård hud og ligtorne samt fremstilling af aflastninger. Negle klippes, renses og fræses Hård hud, hælerevner og ligtorne fjernes Creme påsmøres Når du får bestiller tid til en helbehandling i min klinik, afsluttes behandlingen således altid med en let fodmassage, ligesom jeg afslutter enhver behandling med professionel vejledning og gode råd med udgangspunkt i dine fødder.


Apr 10, 2015